Ningbo Qixin Technology Co, Ltd е високо-технолошко приватно акционерско претпријатие, ангажирано во преработка на индустриски метални материјали. Нашата компанија има вкупна инвестиција од 61 милион јуани и е основана во 2000 година. Индустрискиот погон зафаќа површина од повеќе од 50.000 квадратни метри. Се наоѓа во градот Нингхај, градот Нингбо, провинцијата hejеџијанг, Кина, Превозот е погоден, само 70 километри оддалечен од пристаништето Нингбо. Qixin е производител на OEM/ODM специјализиран за производство на метали, обезбедувајќи различни прилагодени делови од лимови, услуги за производство на лимови и монтажа. Обезбедете услуги според цртежите и дизајните на клиентите. Може да се направат разни метални производи според барањата на клиентите.