Избрана производи

Ningbo Qixin Technology Co., Ltd.

Ningbo Qixin Technology Co, Ltd е високотехнолошко приватно акционерско претпријатие кое се занимава со индустриска обработка на метални материјали, нашата компанија има вкупна инвестиција од 61 милион јени, основана во 2000 година, индустриската зграда зафаќа површина од над 50, 000 квадратни метри На Се наоѓа во градот Нингхај, градот Нингбо, провинцијата hejеџијанг, Кина со удобен превоз, само 70 километри оддалечено од пристаништето Нингбо. Qixin е производител посветен на дизајнирање, истражување и развој, производство, инсталација, работа во една компанија, има значителна индустриска предност во синџирот.
Qixin е производител на OEM кој се фокусира на изработка на метали и обезбедува видови на сопствени делови од лим, делови за печат, услуги за ласерско сечење, делови за обработка со висока прецизност на ЦПУ, услуга и монтажа на лимови. Услуги базирани на цртежи и дизајни на клиенти. Може да се направат разновидни метални производи според барањата на клиентите.

Нови производи